+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel MUSEUM Отзывы

рейтинг отеля

85%
Очень хороший

by 73 reviews

  • Персонал

    90%
  • Чистота

    85%
  • Оборудование

    85%
  • Комфорт

    78%
  • Соотношение цена / качество

    85%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья с маленькими детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Beata

Группы друзей, 26.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Úklid pokoje během pobyt, kde jsem měla své osobní věci.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ute

Пожилые пары, 14.5.2017

Německo

  • Overall rating
80 %
  • Zahrada je hezká

  • Příručka klimatizací byla by dobře

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

David

Молодая пара, 28.1.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

A

Пожилые пары, 27.12.2016

Japonsko

  • Overall rating
92 %
  • A spotless, spacious and warm room with huge comfy beds, a good-sized bathroom, plenty of hot water from the shower and simple but tasty breakfast. On top of these, the reception staff was genuinely friendly and helpful and it was our pleasure to be back at the hotel every night. (T & J, we mean you guys!)

  • The bathroom itself was pristine but supposedly due to the old water piping in the building, I for one noticed, well, an old-piping smell. However, this is the only flaw if we have to be extremely picky

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel MUSEUM replied to this review.
Dear Sirs,

thank you for your feedback.
We hope you will visit hotel Museum again.

Best regards,

Karolína

Anonym

Пожилые пары, 27.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Úžasný uzavřený prostor vnitrobloku s naprostým klidem, přestože se hotel nachází přímo u magistrály.Oceňuji velmi vstřícný přístup k hostům se čtyřnohým doprovodem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel MUSEUM replied to this review.
Velmi nás těší, že se Vám u nás líbilo a rádi Vás i Vaše čtyřnohé miláčky přivítáme v příštím roce. Tímto bychom Vám také chtěli popřát vše nejlepší do Nového roku 2017.

Anonym

одинокий путешественник, 18.12.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Usměvavý a ochotní recepční :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 4.12.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Группы друзей, 3.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Požadováno rozúčtování nákladů na jednotlivou osobu z důvodu vyúčtování cestovního příkazu - nyní s tímto měl pan recepční velký problém. Již jsme byli ubytováni v tomto hotelu jednou a v případě paní recepční, která tam byla proběhlo vše bez problému. Nakonec však vše vyřešeno k naší spokojenosti.

Personál
2
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena

Пожилые пары, 17.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Personál ochotný, příjemný. Vynikající poloha, proto doufáme, že vás opět navštívíme.

  • V porovnání s předchozími pobyty, nás zklamalo umístění pokoje 26 a jeho velikost /malost/.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Пожилые пары, 17.9.2016

Bratislava Slovensko

  • Overall rating
100 %
  • V hotelu jsme byly velmi spokojené. Personál byl příjemný. Čisto, snídaně chutné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 14.7.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Tento hotel mám rád. Personál byl velmi milý. Snídaně byla super. I dostupnost nám velmi vyhovuje.

  • Jen teď jsme měli malý a ne moc pěkný ani moc čistý pokoj 34. Pokoje ve spodním patře se nám předminulé pobyty hodně líbily. Ale třeba se příště poštěstí. A je škoda, že lidé porušují zákaz kouření a pak načuchne vše od kouře. Ale za to hotel nemůže, protože by musel kontrolovat každých 10 minut hosty.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr

одинокий путешественник, 29.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Snídaně mohla být rozmanitější

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 5.6.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Pobyt byl v pořádku, personál velmi vstřícný.

  • Záporem byly myši pobíhající na jinak velmi vkusném a příjemném dvorku.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jitka

Группы друзей, 11.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Vstřícnost personálu

  • jídelna by mohla být "útulnější"

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 17.3.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andrea Melecký

Семья со взрослыми детьми, 14.2.2016

Winnenden Německo

  • Overall rating
100 %
  • Lokalita a dostupnost do centra

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 10.2.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 6.2.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Hotel je blízko centra, přesto tam je klid.Příště bychom se určitě ubytovali zase zde.

  • Nebyli jsme z ničím nespokojeni.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Eva

Пожилые пары, 30.11.2015

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Smičková

одинокий путешественник, 8.11.2015

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.