+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel MUSEUM Recenzje

Ocena hotelu

85%
Bardzo dobrze

by 75 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    86%
  • Wyposażenie

    86%
  • Komfort

    78%
  • Cena

    86%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Ve bylo perfektní, mohu doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • umístění v centru, v blízkosti nádraží

  • vše bylo v pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Beata

grupa przyjaciół, 26.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
60 %
  • Úklid pokoje během pobyt, kde jsem měla své osobní věci.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ute

para, 14.5.2017

Německo

  • Cena ogólna
80 %
  • Zahrada je hezká

  • Příručka klimatizací byla by dobře

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

David

dorośli, 28.1.2017

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

A

para, 27.12.2016

Japonsko

  • Cena ogólna
92 %
  • A spotless, spacious and warm room with huge comfy beds, a good-sized bathroom, plenty of hot water from the shower and simple but tasty breakfast. On top of these, the reception staff was genuinely friendly and helpful and it was our pleasure to be back at the hotel every night. (T & J, we mean you guys!)

  • The bathroom itself was pristine but supposedly due to the old water piping in the building, I for one noticed, well, an old-piping smell. However, this is the only flaw if we have to be extremely picky

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel MUSEUM replied to this review.
Dear Sirs,

thank you for your feedback.
We hope you will visit hotel Museum again.

Best regards,

Karolína

Anonim

para, 27.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Úžasný uzavřený prostor vnitrobloku s naprostým klidem, přestože se hotel nachází přímo u magistrály.Oceňuji velmi vstřícný přístup k hostům se čtyřnohým doprovodem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel MUSEUM replied to this review.
Velmi nás těší, že se Vám u nás líbilo a rádi Vás i Vaše čtyřnohé miláčky přivítáme v příštím roce. Tímto bychom Vám také chtěli popřát vše nejlepší do Nového roku 2017.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Usměvavý a ochotní recepční :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 3.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Požadováno rozúčtování nákladů na jednotlivou osobu z důvodu vyúčtování cestovního příkazu - nyní s tímto měl pan recepční velký problém. Již jsme byli ubytováni v tomto hotelu jednou a v případě paní recepční, která tam byla proběhlo vše bez problému. Nakonec však vše vyřešeno k naší spokojenosti.

Personál
2
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena

para, 17.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Personál ochotný, příjemný. Vynikající poloha, proto doufáme, že vás opět navštívíme.

  • V porovnání s předchozími pobyty, nás zklamalo umístění pokoje 26 a jeho velikost /malost/.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 17.9.2016

Bratislava Slovensko

  • Cena ogólna
100 %
  • V hotelu jsme byly velmi spokojené. Personál byl příjemný. Čisto, snídaně chutné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Tento hotel mám rád. Personál byl velmi milý. Snídaně byla super. I dostupnost nám velmi vyhovuje.

  • Jen teď jsme měli malý a ne moc pěkný ani moc čistý pokoj 34. Pokoje ve spodním patře se nám předminulé pobyty hodně líbily. Ale třeba se příště poštěstí. A je škoda, že lidé porušují zákaz kouření a pak načuchne vše od kouře. Ale za to hotel nemůže, protože by musel kontrolovat každých 10 minut hosty.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr

podróżujący w pojedynkę, 29.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Snídaně mohla být rozmanitější

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.6.2016

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Pobyt byl v pořádku, personál velmi vstřícný.

  • Záporem byly myši pobíhající na jinak velmi vkusném a příjemném dvorku.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jitka

grupa przyjaciół, 11.4.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Vstřícnost personálu

  • jídelna by mohla být "útulnější"

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andrea Melecký

rodzina ze starszym dzieckiem, 14.2.2016

Winnenden Německo

  • Cena ogólna
100 %
  • Lokalita a dostupnost do centra

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.2.2016

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.2.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Hotel je blízko centra, přesto tam je klid.Příště bychom se určitě ubytovali zase zde.

  • Nebyli jsme z ničím nespokojeni.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.