+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel MUSEUM Bewertungen

Hotelbewertung

85%
Sehr gut

by 73 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    85%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    78%
  • Preis-leistungverhältnis

    85%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Beata

Gruppe von Freunden, 26.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Úklid pokoje během pobyt, kde jsem měla své osobní věci.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ute

Älteres Paar, 14.5.2017

Německo

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Zahrada je hezká

  • Příručka klimatizací byla by dobře

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

David

Junges Paar, 28.1.2017

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

A

Älteres Paar, 27.12.2016

Japonsko

  • Gesamtbewertung
92 %
  • A spotless, spacious and warm room with huge comfy beds, a good-sized bathroom, plenty of hot water from the shower and simple but tasty breakfast. On top of these, the reception staff was genuinely friendly and helpful and it was our pleasure to be back at the hotel every night. (T & J, we mean you guys!)

  • The bathroom itself was pristine but supposedly due to the old water piping in the building, I for one noticed, well, an old-piping smell. However, this is the only flaw if we have to be extremely picky

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel MUSEUM replied to this review.
Dear Sirs,

thank you for your feedback.
We hope you will visit hotel Museum again.

Best regards,

Karolína

Anonymus

Älteres Paar, 27.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Úžasný uzavřený prostor vnitrobloku s naprostým klidem, přestože se hotel nachází přímo u magistrály.Oceňuji velmi vstřícný přístup k hostům se čtyřnohým doprovodem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel MUSEUM replied to this review.
Velmi nás těší, že se Vám u nás líbilo a rádi Vás i Vaše čtyřnohé miláčky přivítáme v příštím roce. Tímto bychom Vám také chtěli popřát vše nejlepší do Nového roku 2017.

Anonymus

Einzelreisende, 18.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Usměvavý a ochotní recepční :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Gruppe von Freunden, 3.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Požadováno rozúčtování nákladů na jednotlivou osobu z důvodu vyúčtování cestovního příkazu - nyní s tímto měl pan recepční velký problém. Již jsme byli ubytováni v tomto hotelu jednou a v případě paní recepční, která tam byla proběhlo vše bez problému. Nakonec však vše vyřešeno k naší spokojenosti.

Personál
2
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena

Älteres Paar, 17.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Personál ochotný, příjemný. Vynikající poloha, proto doufáme, že vás opět navštívíme.

  • V porovnání s předchozími pobyty, nás zklamalo umístění pokoje 26 a jeho velikost /malost/.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Älteres Paar, 17.9.2016

Bratislava Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V hotelu jsme byly velmi spokojené. Personál byl příjemný. Čisto, snídaně chutné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 14.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Tento hotel mám rád. Personál byl velmi milý. Snídaně byla super. I dostupnost nám velmi vyhovuje.

  • Jen teď jsme měli malý a ne moc pěkný ani moc čistý pokoj 34. Pokoje ve spodním patře se nám předminulé pobyty hodně líbily. Ale třeba se příště poštěstí. A je škoda, že lidé porušují zákaz kouření a pak načuchne vše od kouře. Ale za to hotel nemůže, protože by musel kontrolovat každých 10 minut hosty.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr

Einzelreisende, 29.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Snídaně mohla být rozmanitější

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 5.6.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Pobyt byl v pořádku, personál velmi vstřícný.

  • Záporem byly myši pobíhající na jinak velmi vkusném a příjemném dvorku.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jitka

Gruppe von Freunden, 11.4.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vstřícnost personálu

  • jídelna by mohla být "útulnější"

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 17.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andrea Melecký

Familie mit Kindern, 14.2.2016

Winnenden Německo

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Lokalita a dostupnost do centra

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 10.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 6.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Hotel je blízko centra, přesto tam je klid.Příště bychom se určitě ubytovali zase zde.

  • Nebyli jsme z ničím nespokojeni.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Eva

Älteres Paar, 30.11.2015

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Smičková

Einzelreisende, 8.11.2015

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.